Необходими Съставки
капелини - 350 г
пилешки бутчета - 2 бр.обезкостени и без кожа
зелен лук - 4 стръка
моркови - 1 бр
чушки - 1 зелена и червена
гъби - 250 г
сол
зехтин - 4 с.л.
соев сос - 2 с.л.
Начин на приготвяне:
капелини - 350 г
пилешки бутчета - 2 бр.обезкостени и без кожа
зелен лук - 4 стръка
моркови - 1 бр
чушки - 1 зелена и червена
гъби - 250 г
сол
зехтин - 4 с.л.
соев сос - 2 с.л.
Начин на приготвяне:
Капелините се сваряват в подсолена вода,след което се изплакват със студена вода и се оставят да се отцедят,
Докато се варят се нарязва пилешкото месо на жулиени и се запържва до златисто в сгорещена мазнина. Поръсва се със сол на вкус и се изважда от тигана.
На негово място се поставят почистените и нарязани на ивички зелемчуци. След като омекнат се овкусяват със сол и соев сос
.
Месото се връща в тигана при зеленчуците и се разбърква. След това се прибавят сварените и отцедени Капелини.
Пастата се разбърква и се оставя да се пържи с останалите продукти още около пет минути
Коментари
Публикуване на коментар